Колкото по-бързо забравим вчерашната лидерска среща, толкова по-добре.Така лидерът на ГЕРБ

...
Колкото по-бързо забравим вчерашната лидерска среща, толкова по-добре.Така лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов за лидерската среща: Колкото по-бързо я забравим, толкова по-добре

" Колкото по-бързо забравим вчерашната лидерска среща, толкоз по-добре. "

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира през днешния ден двучасовият диалог с ръководителите на обединенията в " Продължаваме промяната-Демократична България ", който се организира в Народното събрание и чиято цел бе да се стиковат ГЕРБ и ПП-ДБ за законодателните и управнически решения, с цел да не търси Борисов болшинство с Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Вчера Борисов, показателно, напусна Народното събрание през излаз, на който не чакаха публицисти, с което даде да се разбере, че не желае да разяснява. Това обаче направи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който разгласи, че има съгласие водачите, както и ротационните министър председатели Николай Денков и Мария Габриел, да се събират всеки вторник, с цел да разискват общите каузи на държавното управление.

" Лидерската среща не създаде нищо освен още една нова разграничителна линия. Това е помпозната демонстрация за издигане на кандидат-кмет на София месеци преди изборите. Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка ", ядоса се Борисов, визирайки вчерашното показване на Васил Терзиев като претендент за столичен градоначалник на Политическа партия, Демократична България, " Спаси София " и " Екипът на София ".

По думите му Борисов през вчерашния ден не са били обсъден управленската стратегия, помощта за Украйна, бюджетът, наводненията.

А след това водачът на ГЕРБ се върна на говоренето за това какви властови позиции са завзели от Политическа партия.

Очаквайте детайлности

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР